Demo İste

KVKK, İYS,
GDPR, CCPA
Uyumlu CRM & BPM

Ülkemizdeki regülasyonlarla uyumlu, İYS ile entegre CRM ve BPM çözümü.

KVKK 9. Madde:

"Kişisel veriler, ilgili kişinin açık rızası olmaksızın yurt dışına çıkarılamaz."

Next4biz CRM ile müşteri verisi yurt içinde saklı olacağından KVKK koşullarına tam uyumlu olursunuz.

“Risk almayın, Next4biz ile verilerinizi Türkiye sınırları içinde saklayın. ”

İzinli Yasal İletişim

6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkındaki Kanun (ETK), hizmet sağlayıcıların, alıcılara göndereceği ticari iletiler için onay alması gerektiğini belirtir. Next4biz, ticari elektronik ileti onaylarının kaydedildiği veri tabanı sistemi İYS ile uyumludur.

İleti Yönetim Sistemi (İYS) entegratörleri aracılığıyla müşterilerinize ait tüm iletişim izinleri güncel tutulur.

Türkiye, Avrupa, ABD'deki veri merkezleri ile KVKK, GDPR, CCPA uyumluluğu

BS 10012
Kişisel Bilgi Güvenliği Yönetim
Sertifikası

Uluslararası standartlarda kişisel veri güvenliği

ISO 27701 Kişisel Verilerin Gizliliğine Yönelik Risklerin Yönetilmesi Sertifikası

Next4biz ile müşteri ve paydaşlarınızın kişisel verileri güvende.

ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikamız

Next4biz ve veri merkezlerimiz ISO 27001 sertifikasyonuna sahip.

“Onaylanmış güvenlik standartları.”

Safe Harbor ve Privacy Shield Sertifikasyonlarımız

2010’ların başından bu yana kişisel veriler ile ilgili regülasyonlara uyumluyuz.
“Kişisel veri güvenliği bizim için yeni değil.”

İnternet sitemizden en verimli şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. Çerez kullanılmasını tercih etmezseniz tarayıcınızın ayarlarından engelleyebilir ya da silebilirsiniz. Bu durumun site kullanımınızı etkileyebileceğini hatırlatmak isteriz. Tarayıcınızdan çerez ayarlarınızı değiştirmediğiniz sürece bu sitede çerez kullanımını kabul ettiğinizi varsayacağız. Toplanan verilerle ilgili düzenlemelere internet sitemizde yer alan politikalarımızdan ulaşabilirsiniz.
Gizlilik Politikası
next4biz Destek

Online bir görüşme için

Toplantı Planlayın