Demo İste

KVKK, İYS,
GDPR, CCPA
Uyumlu CRM & BPM

Ülkemizdeki regülasyonlarla uyumlu, İYS ile entegre CRM ve BPM çözümü.

KVKK 9. Madde:

"Kişisel veriler, ilgili kişinin açık rızası olmaksızın yurt dışına çıkarılamaz."

Next4biz CRM ile müşteri verisi yurt içinde saklı olacağından KVKK koşullarına tam uyumlu olursunuz.

“Risk almayın, Next4biz ile verilerinizi Türkiye sınırları içinde saklayın. ”

İzinli Yasal İletişim

6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkındaki Kanun (ETK), hizmet sağlayıcıların, alıcılara göndereceği ticari iletiler için onay alması gerektiğini belirtir. Next4biz, ticari elektronik ileti onaylarının kaydedildiği veri tabanı sistemi İYS ile uyumludur.

İleti Yönetim Sistemi (İYS) entegratörleri aracılığıyla müşterilerinize ait tüm iletişim izinleri güncel tutulur.

Türkiye, Avrupa, ABD'deki veri merkezleri ile KVKK, GDPR, CCPA uyumluluğu

BS 10012
Kişisel Bilgi Güvenliği Yönetim
Sertifikası

Uluslararası standartlarda kişisel veri güvenliği

ISO 27701 Kişisel Verilerin Gizliliğine Yönelik Risklerin Yönetilmesi Sertifikası

Next4biz ile müşteri ve paydaşlarınızın kişisel verileri güvende.

ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikamız

Next4biz ve veri merkezlerimiz ISO 27001 sertifikasyonuna sahip.

“Onaylanmış güvenlik standartları.”

Safe Harbor ve Privacy Shield Sertifikasyonlarımız

2010’ların başından bu yana kişisel veriler ile ilgili regülasyonlara uyumluyuz.
“Kişisel veri güvenliği bizim için yeni değil.”

Şimdi Demo İsteyin
Sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek ve hizmetlerimizi daha iyi hale getirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz. Çerez tercihlerinizi düzenlemek için ayarlara gidebilir veya çerez politikamız hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
Çerez Politikamız ve Gizliliğiniz

Zorunlu Çerezler

Her zaman etkin
Zorunlu çerezler, web sitesine ilişkin temel işlevleri etkinleştirerek web sitesinin kullanılabilir hale gelmesini sağlayan çerezlerdir. Web sitesi bu çerezler olmadan düzgün çalışmaz.
Çerez PolitikamızGizlilik Politikamız

Performans Çerezleri

Her zaman etkin
Performans çerezleri, ziyaretçilerin web sitesine ilişkin kullanım bilgilerini ve tercihlerini anonim olarak toplayan ve bu sayede web sitesinin performansının geliştirilmesine olanak sağlayan çerezlerdir.
Çerez PolitikamızGizlilik Politikamız

Fonksiyonel Çerezler

Fonksiyonel çerezler, kullanıcıların web sitesine ilişkin geçmiş kullanımlarından yola çıkılarak gelecekteki ziyaretlerinde tanınmalarını ve hatırlanmalarını sağlayan ve bu sayede web sitelerinin kullanıcılara dil, bölge vb. gibi kişiselleştirilmiş bir hizmet sunmasına olanak tanıyan çerezlerdir.
Çerez PolitikamızGizlilik Politikamız

Reklam Çerezleri

Reklam çerezleri, üçüncü taraflara ait çerezlerdir ve web sitelerinde ziyaretçilerin davranışlarını izlemek için kullanılırlar. Bu çerezlerin amaçları, ziyaretçilerin ihtiyaçlarına yönelik ilgilerini çekecek reklamların gösterilmesidir.
Çerez PolitikamızGizlilik Politikamız
next4biz Destek

Online bir görüşme için

Toplantı Planlayın